Aanvraagformulier mantelzorgwaardering [jaartal] (let op: Dit is een demo-versie!)
De mantelzorgwaardering kan jaarlijks door mantelzorgers worden aangevraagd bij Steunpunt Gemeente XX! Wordt er voor jou gezorgd? Dan kan je dit formulier ook samen met jouw mantelzorger invullen. Om een aanvraag voor de individuele mantelzorgwaardering te kunnen toetsen, moeten we de gegevens in ons bestand opnemen. Hiervoor hebben we een akkoord nodig van de mantelzorger. Als je een e-mailadres invult dan ontvang je direct na verzending een bevestiging van de aanvraag. Bewaar deze goed! Dit is je bewijs van aanvraag. Heb je geen emailadres? Bel ons via 023 - 785 31 10, dan helpen we je telefonisch verder.
Let op: alle velden met een * zijn verplichte invoervelden.

Gegevens mantelzorger

Je komt in aanmerking voor de individuele waardering als degene voor wie je zorgt in de gemeente Apeldoorn woont. Woont de zorgvrager in een andere gemeente? Dan kun je contact opnemen met die gemeente.
(Gemeente XX omvat de volgende plaatsen: hier kunnen de individuele plaatsen worden genoemd)
¹) De mantelzorgwaardering is voor jongeren en volwassenen die langdurig en onbetaald (niet vanuit (vrijwilligers)werk) zorg verlenen of in 2023 verleend hebben aan een familielid, vriend, kennis of buur met een ziekte of beperking die woonachtig is in de gemeente Apeldoorn. De waardering dient te worden aangevraagd door de mantelzorger. Elke mantelzorger kan één mantelzorgwaardering aanvragen.

Niet verplicht, wel waardevol.

Wil je onderstaande vragen beantwoorden?
De coördinatoren van de afdeling mantelzorgers doen hun best om jullie zo goed mogelijk te ondersteunen. Je kunt bij ze terecht als je wilt praten over je situatie of informatie wilt. Je kan deelnemen aan leuke activiteiten waarbij je andere mantelzorgers ontmoet. Of een ervaringsmaatje aanvragen. Dat is iemand die ook mantelzorger is of is geweest en jou kan ondersteunen door samen leuke dingen te doen bijvoorbeeld. Om ons werk goed te kunnen doen willen we graag weten hoe het met jou gaat. Daarom vragen we je om de volgende vragen te beantwoorden? Dit is niet verplicht (maar wel heel waardevol) en staat los van de waardering.